pray4sweden

Sveriges kristna ungdomar

Kategori: Allmänt

Många utav dagens kristna ungdomar vågar inte stå upp för deras tro, rädda för att få motstånd efter deras erkännande som kristna. En del kristna tror att allt i livet kommer att bli enkelt och bra bara för att vi tror, men så är det inte. Medan andra kristna tror att livet kommer förstöras om man erkänner att man är kristen. Visst, Jesus har inte sagt att det kommer vara lätt. Jesus har sagt att vi ska bli hatade för Hans namn skull men Han sa också att den som håller ut till slutet ska bli räddad. Jesus sa alltså att trots motgångarna så kommer det vara värt det.

I syner och visioner, har vi sett hur Sveriges kristna ungdomar börjar stå upp för sin tro vilket senare leder till en vågrörelse. En vågrörelse som slutar med att alla kristna börjar ta tron på allvar och börjar sprida Guds rike på alla olika sätt.
Därför tycker vi att vi ska börja där. Börja med att be för alla kristna ungdomar, att de ska våga stå upp för sin tro och följa Jesus på allvar. Trots att de kanske blir hatade och får motgångar så ska de inte ge upp, just för att de vet, att det kommer vara värt det.

Så låt oss be! Be för Sveriges kristna ungdomar och för deras tro på Jesus Kristus!
Amen!

Kommentarer

  • Jenny säger:

    Jag håller med.
    Även om jag själv är ungdom känner jag att jag tillhör en ny generation på något sätt.

    2013-02-14 | 10:07:27

Kommentera inlägget här: