pray4sweden

Pray for revival

Kategori: Allmänt

Idag startade vi en bönesida på facebook, för att vi tycker det är viktigt att be för Sverige. 
Efter mycket visioner, drömmar och samtal med Gud har en eld börjat brinna i våra hjärtan och vill sprida denna eld genom att tillsammans be för vårt land, be för Sverige. Vi vill peppa alla kristna församlingar i Sverige att verkligen ta detta på allvar och ständigt börja be för Sverige. 

Att be för Sverige har alltid varit aktivt, i alla fall för en del, men inte för alla. Efter att Gud talat till oss och sagt åt oss att starta och sprida detta budskap så har vi nu denna helgen träffats för andra gången och satt igång detta på riktigt. Vi tror att Gud kan sprida detta genom sociala medier med hjälp av oss och eftersom de flesta använder just detta, t.ex. facebook och twitter, så börjar vi där. 

I helgen har vi bl.a. snackat mycket med Gud, bett för Sverige och vi har även ikväll kollat på filmen "Facing the Giants", vilket var otroligt peppande, för man anar genom den filmen, trots att det är en film, hur stor Guds nåd är. Saker som händer i filmen kan hända i verkligheten om vi låter Gud använda oss. 

Våra visioner och drömmar för Sverige är att en riktig väckelse ska komma över landet. Gud har lovat att sända en väckelse, Han väntar bara på att vi ska göra någonting. Ett klipp ifrån filmen beskriver vår dröm och våra visioner väldigt bra, och det är den scenen när väckelsen på skolan i filmen kommer, efter att de har bett och bett.
Here it comes! 
 
 
 
 
Vi hoppas klippet får en eld att tändas i era hjärtan, att be just för Sverige. 
För vet ni? Detta KAN hända precis där DU är! 

Så, är ni med och ber? 
Gud välsigne er! 

Kommentarer

 • David säger:

  Helt rätt! Ett underbart initiativ, satsa stenhårt hela vägen. Sverige behöver det mer än någonsin nu och vi är många som längtar efter en förändring i Sverige.

  Gud välsignelse er!

  2013-02-10 | 07:50:27
 • Isabella säger:

  hur bra som helst!

  2013-02-11 | 11:25:06
 • Simon säger:

  Coolt! kör hårt, Jag och några andra brukar be över skype för lite olika böneämnen, självklart ta vi även med Sverige i våra böner. Vet inte vem som står för denna blogg men var gärna med oss på skype och be!
  Är du eller någon annan som läser detta intresserad lägg då till --> godsf.admin.simon <--
  Frid

  2013-02-11 | 19:48:49
  Bloggadress: http://ensyndarestankar.wordpress.com
 • Johanna säger:

  Grymt! Vad är det er sida heter på fb om man vill likea? Hittar er inte.. Be blessed!

  Svar: Pray for Sweden är namnet!! Gud välsigne dig! :D
  praysweden.blogg.se

  2013-04-01 | 10:11:41

Kommentera inlägget här: